Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” atstovai susitiko su Kauno tarybos TS-LKD frakcija

autorius Solidarumas
kauto2
 
2017 m.rugpjūčio 8 d. Kaune Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas” pirmininkė Kristina Krupavičienė, atsakingoji sekretorė Jovita Pretzsch, valdybos narė, Kauno transporto įmonių darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkė Edita Morkūnienė, jos pavaduotoja Regina Ževžikovienė ir teisininkas Vitalijus Jarmantovičius susitiko su opozicijoje esančia Kauno savivaldybės Tėvynės sąjungos – Lietuvos kriksčionys demokratai (TS-LKD) frakcija, vadovaujama Remigijaus Skilandžio. Susitikime dalyvavo ir frakcijos narys, buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas.

 
Susitikimo metu buvo aptarta padėtis Kauno savivaldybės įmonėje UAB „Kauno autobusai”, kurioje vyksta daug netoleruotinių dalykų. Kauno troleibusų parko administracija, nepaisydama prieštaravimų, nustatinėja tvarką kaip profesinės sąjungos „Solidarumas” nariai turi gauti informaciją apie savo profesinės sąjungos veiklą. https://www.lps.lt/naujienos/lps-naujienos/1852-kauno-troleibus-parke-kovojama-uz-profesini-sajung-teis-netrukdomai-informuoti-savo-narius
 
Teikiama pirmenybė tik vienai profesinei sąjungai, ignoruojant kitas profesines sąjungas, taip ignoruojant ir dalies darbuotojų, kurie priklauso šioms profesinėms sąjungoms, interesus. 
 
Buvo aptarta Kauno viešojo transporto padėtis ir problemos, keliančios abejonių dėl tinkamo savivaldybės įmonės valdymo.
 
Susitikimo metu sutarta, kad ateityje profesinės sąjungos ir TS-LKD frakcija artimiau bendradarbiaus siekiant visų Kauno miestiečių gerovės. 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?