Kviečiame balsuoti už Donatą Mizarą

autorius Ričardas

Pristatome Donatą Mizarą – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatą į Seimą.

* Druskininkų savivaldybės tarybos narys

* Savivaldybės Kontrolės komiteto pirmininkas

* Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Druskininkų skyriaus pirmininkas

* Daugiau nei 10 metų aktyvus profesinių sąjungų veikėjas, buvęs Jaunimo profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkas

Sveikiname ir linkime sėkmės rinkimuose, kad darbuotojai būtų geriau atstovaujami priimant įstatymus Seime.

Spalio 13 d. balsuokite už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą nr. 8 ir reitinguokite Donatą Mizarą – sąraše nr. 57!

Donatas Mizaras trumpai apie save: „Gimiau 1981 m. Druskininkuose. Mano tėvas gimė Merkinėje, valstiečių šeimoje. Mama užaugo darbininkų šeimoje Petroškų kaime, Veisiejuose baigė vidurinę mokyklą. Tėvai susipažino Druskininkuose, čia sukūrė šeimą. 1999 m. baigiau Druskininkų „Ryto“ gimnaziją ir įstojau į Vilniaus universitetą, Matematikos ir informatikos fakultetą. 2003 m. baigiau bakalauro, o 2005 m. – magistro studijas ir įgijau taikomosios matematikos magistro kvalifikacinį laipsnį.

Darbo karjerą pradėjau įmonės vadybininku, vėliau teko direktoriauti įvairiems verslams. Trejus metus teko darbuotis Airijoje. Nuo 2011 m. jau trečią kadenciją esu išrinktas Druskininkų savivaldybės tarybos nariu – buvau ir tebesu Ūkio ir kurorto plėtros komiteto nariu, Kontrolės komiteto pirmininku. Nuo 2018 metų priklausau Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai, esu Druskininkų skyriaus pirmininkas. Daugiau nei 10 metų aktyviai dalyvavau profesinių sąjungų veiklose, įvairiuose jaunimo formatuose užsienyje.

Su žmona Agne santuokoje auginame sūnų Danielių. Džiaugiuosi, kad mano pasirinkta politinė jėga ne deklaracijomis, o realiais darbais kovoja už kuo palankesnes galimybes šeimoms kurtis ne tik didmiesčiuose, bet ir šalies regionuose – čia auginti vaikus, įsigyti palankesnėmis sąlygomis pirmąjį būstą, gauti vis didėjančius vaiko pinigus. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga deda dideles pastangas, kad regionuose nebūtų uždarinėjamos mokyklos ir gydymo įstaigos, kad čia liktų kultūra. Man, tėčiui, nepaprastai svarbu, kad užaugęs mano sūnus turėtų visas galimybes įleisti šaknis čia, savo krašte, kad jam netektų emigruoti, ieškant skalsesnės duonos svetur.

Mūsų siekis:

* kiekvieno asmens aukšta gyvenimo kokybė

* šeimos, ugdančios vaikus, puoselėjančios tradicines vertybes

* klestinti ir tvari Lietuvos ekonomika, gyvybinga gamta, demokratiška ir saugi valstybė”

Neatlygintina politinė reklama.

Palikti komentarą