Naujas konkursas

autorius Jovita

2021 m. birželio 15d. nuotoliniu būdu posėdžiavo Nacionalinio atsakingo veslo konkurso paraiškų vertinimo komisija, kurios narė jau keletą metų iš eilės yra Lietuvos profesinės sąjungos ,,Solidarumas” pirmininkės pavaduotoja Jovita Pretzsch.
Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė š.m. birželio mėn. 3d. įsakymu patvirtino 2021 m. metų konkurso niominacijas:

  1. Metų darbovietė,
  2. Metų bendruomeniškiausia įmonė,
  3. Aplinkai draugiškiausia įmonė,
  4. Palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė,
  5. Šeimai palankiausia darbovietė,
  6. Metų socialiai atsakinga įmonė.

Paraiškų vertinimo komisija, susidedanti iš ministerijų, darbdavių ir profesinių sąjungų atstovų peržiūrėjo ir atnaujino paraiškų formas, atrinko nominaciją dėl kurios bus balsuojama internete. Pernai metais tokie balsavimai vyko delfi.lt, o užpernai 15min.lt portaluose. Kaip ir pernai internete bus balsuojama dėl metų bendruomeniškiausios įmonės, nors buvo siūlymas ją pakeisti į šeimai palankiausią darbovietę. Deja, bet komisijos narių nuomonės išsiskyrė, dėl to buvo balsuota.

Daugiau apie tai: https://socmin.lrv.lt/lt/veiklos-sritys/darbo-rinka-uzimtumas/imoniu-socialine-atsakomybe-isa/nacionalinio-atsakingo-verslo-apdovanojimas

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?