Kviečiame į profesinės sąjungos „Solidarumas” sąskrydį

autorius Solidarumas
silaiciai
 
Lietuvos profesinė sąjunga „Solidarumas” kiekvieną vasarą rengia sąskrydį profesinių sąjungų, priklausančių „Solidarumo” susivienijimui, nariams. Jo metu, profesinių sąjungų nariai ne tik pailsi ir papramogauja, bet ir geriau susipažįsta vieni su kitais, pasidalina savo patirtimi ginant darbuotojų teises bei pasisemia įkvėpimo toliau kovoti už savo teises.

 
2017 m. liepos 28-29-30d.  Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“  sąskrydžio
 
P R O G R A M A (Projektas)
 
Sąskrydžio vieta: poilsiavietė Šilaičiai, Raganiškė, Seirijų pšt., Lazdijų raj. www.silaiciai.lt
 
2017 m. liepos 28 d. (penktadienis)
 
Atvykimas: liepos 28d. iki 21 val.
21.00 – 23.00 val. draugystės vakaras. 
Ramybės laikas nuo 23.00 val.
 
2014 m. liepos 29d. (šeštadienis)
 
11.00 val. iškilmingas sąskrydžio atidarymas.
LPS „Solidarumas“ pirmininkės K. Krupavičienės sveikinimo žodis.
Sąskrydžio svečių sveikinimo žodis.
Regioninių LPS „Solidarumas“ kolektyvų prisistatymas. 
 
12.00 – 16.00 val. sporto žaidynės. 
Registracija į visas sporto šakas vyksta pagrindinėje scenoje. Registracija baigiama likus 30 min iki varžybų. Komandos registruojasi į lauko krepšinio, tinklinio, virvės traukimo varžybas ir estafetes. 
 
Lauko krepšinis.
Komandą sudaro trys nariai. Žaidžiami du kėliniai po 10 min.
 
Tinklinis.
Komandą sudaro keturi nariai. Komandos sudėtyje gali būti tiek vyrai, tiek moterys ir mišri. Žaidžiami du kėliniai po 15 minučių. 
 
Virvės traukimas. 
Komandos sudėtis – penki vyrai. Esant pageidavimui bus organizuojamas ir moterų virvės traukimas. Traukiama iki dviejų pergalių. Po kiekvieno traukimo yra pasikeičiama pusėmis.
 
Estafetės. 
Komandą sudaro 5-7 žmonės. Dalyvių amžius neribojamas.
 
13.00 – 16.00 val. Talentų popietė. 
 
16.00 – 17.00 val. regioninių maisto ypatumų pristatymas.
Kiekvienas regionas sodybos salėje, švediško stalo principu, pasiserviruoja stalus pristatymui. 
 
Gali būti įvairių žanrų bei įvairaus stiliaus pasirodymai: skaitymas, dainavimas, pasakojimas, intermedijos ir kita. Pasirodymai vyks sąskrydžio scenoje. Programos trukmė iki 5 min. 
 
18.00 val. sporto žaidynių dalyvių apdovanojimai, sąskrydžio uždarymas. 
 
20.00 – 23.00 val. draugystės vakaras, sąskrydžio laužas.
 
23.00 val. naktinė programa.
 
Ramybės laikas nuo 02.00 val.
 
2017 m. liepos 30d. (sekmadienis)
 
Laisvas laikas. Išvykimas.
 
Esant galimybei, organizatoriai vykdys papildomas sportines rungtis: rankų lenkimo, alaus kilnojimo, smiginio varžybas individualiame sektoriuje. 
Dalyvaujančioms organizacijoms suteikiama teisė organizuoti norimą rungtį, steigti ir įteikti apdovanojimus, apie tai informuojant organizatorius.
 

 
LIETUVOS POFESINĖS SĄJUNGOS „SOLIDARUMAS” SĄSKRYŽIO 
DALYVIO ATMINTINĖ
 
Vieta – poilsiavietė Šilaičiai, Raganiškė, Seirijų pšt., Lazdijų raj. www.silaiciai.lt
Laikas – nuo liepos 28 d. 17 val.  iki liepos 30d. popietės.
Transportas – pasirūpiname patys.
Apgyvendinimas – nameliuose iš anksto užsisakius ir apsimokėjus suderinus su Edita Morkūniene mob. tel. + 370 614 74768
Nakvynė mediniuose vasarnamiuose: vienam asmeniui/ naktis 15 eurų (WC, dušas);
Nakvynė mediniuose vasarnamiuose: vienam asmeniui/ naktis 11 eurų (WC, dušas bendro naudojimo);
Stacionarūs kempingo nameliai: vienam asmeniui/ naktis 11 eurų (WC, dušas);
Dvivietis kambarys viešbutyje: vienam asmeniui/ naktis 35 eurai (WC, dušas);
Buitinės sąlygos – dušai bei tualetai nameliuose (bendro naudojimo, todėl neužsisėdėkite ir nepalikite brangių prausimosi reikmenų), šašlykinės ?? (yra, bet jeigu turite savo – atsivežkite), malkos.
Maitinimas – maitinimu rūpinamės patys, sekmadienio rytą sąskrydžio organizatoriai vaišins sriuba. Virtuvės nameliuose (bendro naudojimo, yra viryklės, elektriniai virduliai; indų ir puodų/keptuvių kiekis ribotas), šaldytuvai nameliuose ??(bendro naudojimo, bet, deja, neguminiai; maistas, padėtas į šaldytuvą, netampa bendro naudojimo).
Sveikata ir saugumas – už sąskrydžio dalyvių sveikatą ir saugumą atsako patys dalyviai. Patariame pasirūpinti priemonėmis nuo saulės (tikėkimės, kad ji bus), nuo uodų (norėtumėm, kad nebūtų, bet jie neprognozuojami), nuo sužeidimų (visko gali atsitikti, todėl tvarsčiai, elastinis bintas ir dezinfekcinis skystis gali praversti), tinkama apranga ir avalyne sporto varžyboms. Už asmeninių daiktų saugumą atsako patys sąskrydžio dalyviai.
Vaikai – registruodamiesi praneškite Jovitai, kiek planuojate vežtis vaikų ir kokio amžiaus (numatomi konkursai vaikams). Už vaikų priežiūrą ir saugumą atsako juos atsivežę suaugusieji.
Naminiai gyvūnai – atsivežti galima, bet privalote pasirūpinti, kad jie neterštų aplinkos, netrukdytų kitiems sąskrydžio dalyviams.
Elgesio taisyklės:
draugiškumas ir solidarumas – didžiausia mūsų vertybė: sąskrydžio tikslas pabendrauti, todėl nebūtina ieškoti ypatingo preteksto užeiti pas kaimynus, dalinkimės viskuo, ką turime geriausio, o ypač gera nuotaika;
gerbkime gamtą, vieni kitus ir poilsiavietės šeimininkus– nešiukšlinkime (yra konteineriai, šiukšliadėžės, šiukšlių maišai), nekurenkime laužų tam neskirtose vietose; pasinaudoję sutvarkykime bendro naudojimo vietas; negadinkime inventoriaus, statinių ir įrangos; neniokokime želdinių ir gėlynų (puokštę mylimai moteriai galima priskinti ir miške ar pievoje);
gerbkime kitų poilsį – ramybės laikas reiškia, kad išjungiamos garso kolonėlės ir baigiama diskoteka; 
būkime tolerantiški – jei kalbos, dainos ar knarkimas gretimoje palapinėje/kambaryje jums trukdo miegoti, naudokite ausų kyštukus, bet ne akmenis ar kitus ginklus. Jei draugas negeria alkoholio ar nevalgo jūsų siūlomo maisto, nereiškia, kad jis jūsų negerbia. 
fizinis smurtas, ginklai ir priekabiavimas sąskrydyje netoleruojami. Už tokius veiksmus baudžiama apipilant šaltu vandeniu, kol atvėsite, ginklai konfiskuojami iki renginio pabaigos, kraštutiniu atveju baudžiama areštu lauko tualete.
Sporto varžybos ir kitos pramogos – atidžiai klausykite organizatorių pranešimų ir laiku registruokite komandas varžyboms; gerbkime rungtynių teisėjus ir priešininko komandą – sportinis azartas neturi peržengti padorumo ribų (žiūrėti paskutinį elgesio taisyklių punktą).
 
 
Svarbiausia, nepamirškite geros nuotaikos 🙂
 
KARTU MES STIPRESNI!!!

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?