Sveikiname Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga

autorius Solidarumas
simtmetis4

Lygiai prieš šimtą metų, vasario 16 d. Lietuvos Taryba, sudaryta iš skirtingas pažiūras turinčių atstovų iš visos Lietuvos, vieningai nubalsavo, kad būtų įgyvendinta ilgametė daugelio Lietuvos gyventojų svajonė turėti savo bendrus namus, Nepriklausomą Lietuvos valstybę, kurioje galėtų tvarkytis taip kaip jos gyventojams yra geriausia.

Lietuvos Tarybos pirmininkas ir pirmasis Lietuvos Prezidentas Antanas Smetona, atvedęs Lietuvą į Nepriklausomybę, mokė: Jei visai valstybei gerai, tai ir tai ir visokio laipsnio ir visokio verslo gyventojams neblogai. Vadinasi, kiekviena visuomenės dalis privalo siekti visuotinės gerovės”.

Visus sveikiname Lietuvos Nepriklausomos valstybės atkūrimo šimtmečio proga ir linkime visada prisiminti mūsų valstybės atkūrėjų priesakus.

Linkime Lietuvos valstybės vadovams neužmiršti, kad jie turi tarnauti visiems Lietuvos valstybės piliečiams, o ne tik patiems turtingiausiems. Lietuvos darbdaviams linkime neužmiršti, kad valstybė nėra jų samdinys, ir jie taip pat turi tarnauti bendrai valstybės gerovei.

O Lietuvos  darbuotojams linkime nepamiršti, kad jie yra ne savo valstybės tarnai, o jos šeimininkai.

 

Skirkite 1.2% GPM Darbuotojų paramos fondui ir 0.6% PS "Solidarumas".
KAIP SKIRTI?